VESTERÅLENS NATURPRODUKTER OY
Sopimus 7600496, 00002 Helsinki– Sähköposti: asiakaspalvelu@vnp.fi

Annan suostumukseni sille, että Vesterålens Naturprodukter Oy (VNP) voi lähettää sähköpostina tai tekstiviestinä informaatiota, kuukausittaisen uutiskirjeen ja tarjouksia ravintolisistä sekä muista tuotteista. Palvelu on ilmainen. VNP käsittelee antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi lähettääkseen sinulle edellä mainittua informaatiota. Voit milloin tahansa pyytää nähtäväksi sinua koskevat tallennetut tiedot ja pyytää korjaamaan tai poistamaan ne ottamalla yhteyttä VNP:iin puh 0800-1-22266 tai e-mail: asiakaspalvelu@vnp.fi . Tietojasi voi VNP:n lisäksi käsitellä VNP:n kanssa samaan konserniin (Pfizer-konserni) kuuluvat yritykset tai sen ulkoistuskumppanit EU/ETA-alueella tai sen ulkopuolella. VNP toteuttaa tarvittavat toimenpiteet henkilötietojen asianmukaiseksi suojaamiseksi.

*Tutustumistarjous. Vain 1 tarjous/talous ja niin kauan kuin tavaraa riittää.

Parasta mustikasta!

TILAA

KYLLÄ KIITOS! Haluan kokeilla Argus-tuotetta kuukauden ajan, hinta vain 7,95 € - Postikuluitta!

Tämän jälkeen vastaanotan uuden toimituksen joka toinen kuukausi hintaan 29,90 €. Toimitus ilman postikuluja. Tilaamalla en sitoudu mihinkään ja voin milloin tahansa tehdä muutoksia tilaukseeni.

Olen yli 18-vuotias.

Katso tuotteen etiketti täältä ->

PP-STX-FIN-0015

Asiakaspalvelumme auttaa sinua!

Puh: 0800-122266

Argus sisältää mustikkauutetta. Mustikan aktiivisia ainesosia kutsutaan antosyanosideiksi, ne antavat mustikalle sen sinisen värin.

Luteiini kuuluu karotenoideihin. Karotenoidit ovat kasvien värillisiä ja rasvaliukoisia ainesosia. Luteiinia on luonnon kasveissa, esimerkiksi parsakaalissa ja herneissä.

Mustikkauute ja samettikukasta peräisin oleva luteiini sisältävät antosyanosideja.

Argus sisältää lisäksi E-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. 

Argus on ravintolisä, joka sisältää mustikkauutetta, luteiinia, sinkkiä, seleeniä ja A- sekä E-vitamiinia. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

A-vitamiini, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Immuunijärjestelmä

Näkö

A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina.

Suojaa elimistön soluja

E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Vesterålens Naturprodukter-asiakkaana minulla on turvallinen olo. Lisäksi on uskomattoman helppoa, kun saan tuotteen suoraan kotiin postitse!

Anne-Kristin Holt Smedsrud

Suojaa kehon soluja

Mustikka

Luteiini

Terveellinen ruokavalio

Fix the following errors:
Hide