VESTERÅLENS NATURPRODUKTER OY 
Sopimus 7600496, 00002 Helsinki– Sähköposti: asiakaspalvelu@vnp.fi

* Tutustumistarjous. Vain 1 tarjous/talous ja niin kauan kuin tavaraa riittää.

** Haluan vastaanottaa markkinointiviestejä, kuten hyödyllistä tietoa, kuukausittaisen uutiskirjeen ja tarjouksia ravintolisistä ja muista tuotteista sähköpostitse tai tekstiviestinä. Palvelu on ilmainen ja voin koska tahansa peruuttaa viestien vastaanottamista koskevan suostumukseni. Tietoja henkilötietojen käsittelystä saat vnp.fi/henkilokohtainentietosuoja

Vapaa Kierto Omega-3 on korkealaatuinen ravintolisä. Vapaa Kierto Omega-3 sisältää kahta omega-3-rasvahappoa, joilla on hyvin dokumentoitu terveysvaikutus;
EPA ja DHA.

Vapaa Kierto Omega-3:n kalaöljy on peräisin kestävistä lähteistä, puhdistettu tiukkojen laatuvaatimusten ja tarkan kontrollin mukaisesti.

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja päivittäin.

Vapaa Kierto Omega-3 sisältää lisäksi D-vitamiinia. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sundhedsstyrelsen anbefaler os at spise fisk to til tre gange om ugen, hvoraf mindst 200 gram bør være fed fisk som laks, ørred, makrel eller sild.

 

Omega-3

D-vitamiini

Korkea laatu

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten (2014) mukaan kalaa on hyvä syödä 2-3 kertaa viikossa, eri kalalajeja on suositeltavaa käyttää vaihdellen.

Kasveista peräisin olevat rasvahapot (ALA) voivat pienissä määrin muuntua elimistössä pitkäketjuisiksi omega-3-rasvahapoiksi, EPA ja DHA.

 

Korkealaatuinen

OMEGA-3.

Tilaa tästä

KYLLÄ KIITOS!  Haluan kokeilla Vapaa Kierto Omega-3-tuotetta kaksi kuukautta vain 19.14 €*. 
Tämän jälkeen vastaanotan uuden toimituksen joka toinen kuukausi hintaan 31.90 €, ilman postikulua! En sitoudu mihinkään ja voin milloin tahansa muuttaa vakioasiakkuuttani.

Olen yli 18-vuotias.

Katso tuotteen etiketti ->

PP-FRI-FIN-0052

Terveellinen ruokavalio

Vapaa Kierto Omega-3 on ravintolisä, joka sisältää omega-3:a ja D-vitamiinia.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä.
Suositeltu vuorokausiannos on 2-3 kapselia päivässä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua!

Puh: 0800-122266

Omega-3 kestävistä lähteistä

Friend of the Sea (FOS) on johtava kansainvälinen sertifiointiorganisaatio tuotteille, jotka ovat peräisin kestävästä kalastuksesta ja merialueiden käytöstä. FOS sertifioi myös omega-3 öljyjä, kalarehuja ja -jauhoja. Organisaatio keskittyy ylikalastuksen ja sivusaaliiden välttämiseen, ja siihen ettei kalastusmenetelmä vahingoittaisi merenpohjaa. Lisäksi ympäristövaikutuksille ja sosiaaliselle vastuulle on asetettu omat kriteerit.

Fix the following errors:
Hide